Badrumskoncept

Badrumskoncept

Hög användarvänlighet och frihet att vara dig själv.

 

Ropox badrum är utvecklade i samarbete med användare, vårdare och arbetsterapeuter. Det handlar om flera olika lösningar som noggrant tillgodoser olika behov för personer i rullstol eller som har svårt att gå, och för vårdare. Badrumsprodukterna är ergonomiska, stabila, och ger säkerhet och extra stöd vid badrumsvistelser.

 

Komplett badrumslösning med svängbart handfat.

I badrum med svängbart handfat kan personer i rullstol och personer som har svårt att gå använda handfatet sittandes och därmed minimera risken för fall.

 

Att handfatet kan flyttas efter behov ger mer plats för att manövrera en rullstol. Det flexibla handfatet ger mer plats till att utforma kompletta badrum på färre kvadratmeter.

Inredning med svängbart handfat

Komplett badrumslösning med stöd.

Stödhandfatet är robust och passar särskilt bra för personer som har svårt att gå.

 

Tillsammans med duschsätet och de specialdesignade toalettstöden får användaren stöd och kan sitta stadigt medan hen duschar och använder badrummet överlag.

Handfatet kan ställas in på höjden och/eller skjutas åt sidan så att den passar precis till varje enskild användare.

Inredning med stödhandfat

 

Ropox badrumsprodukter ger:

 

Ökad självständighet för användare – Användaren kommer i högre grad att klara badrumsvistelser själv, vilket ger mer privatliv, större självständighet och förbättrad livskvalitet. Samtidigt frigörs en del av vårdarens tid till andra sysslor.

 

• Mer plats – Badrumslösningar som utnyttjar utrymmet på bästa sätt, oavsett om det är ett större eller mindre badrum. Vid nybyggen är sparade kvadratmeter värda en hel del pengar. Samtidigt tillgodoses bästa möjliga funktion för både användare och vårdare.

 

• Förbättrad hygien – Bättre tillgänglighet till handfatet optimerar hygienen vid toalettbesök. Produktens design underlättar rengöring och förhindrar smutsansamling.

 

• Förbättrad arbetsmiljö – Våra lösningar skapar möjligheter för bättre samarbete mellan användare och vårdare och minskar belastningen för vårdarna.

Se Ropox badrumskonceptfilm:

 

VÅRA LÖSNINGAR

 

Våra lösningar kan användas för indredning av:

Vård-och äldrebostäder

 

Skyddat boende och vårdhem

 

Rehabiliteringscenter

 

Sjukhus och vårdinrättningar

 

Vi är alltid redo att hjälpa dig. Skicka ett mail eller ring oss.

ANNAN

DISTRIBUTÖRER

 

Login

VÅRA PRODUKTER

KONTAKTA OSS

 

Ringstedgade 221

DK-4700 Naestved

info@ropox.com

+45 55 75 05 00

CVR: 20461934

© Copyright 2015. All Rights Reserved.