Ropox UK mission & vision / Mission og vision Mission och Vision

Mission och Vision

Better ways to better days

Ett värdigt och välfungerande liv handlar till exempel om att kunna laga mat, gå på toaletten och att sitta vid ett skrivbord även om man kanske sitter i rullstol. Samtidigt ska hjälpfunktionen vara attraktiv med en så bra arbetsmiljö som möjligt.

Därför har vi valt att specialisera oss på flexibla och integrerade lösningar som gör vardagen lättare i privata hem, på institutioner eller vårdhem. Designen är snygg och diskret och de funktionella hjälpmedlen till kök, badrum och integreras estetiskt i bostadens övriga inredning och säkerställer samtidigt att vårdpersonalen får en bättre arbetsmiljö.

Vi vill vara förstahandsvalet när det kommer till bostadsanpassad inredning och hjälpmedel. Det är en vision som man måste göra sig förtjänt av, och därför lägger vi stor vikt vid att involvera slutanvändarna i utvecklingen av nya produkter.

Men hjälparnas roll bör också vara attraktiv med så bra arbetsmiljö som möjligt.

Därför har vi valt att specialisera sig i flexibla och integrerade lösningar som underlättar vardagen i privathem, institutioner och vårdcentraler. Stilfullt och diskret, våra funktionella hjälpmedel för kök, badrum och vardagsrum integreras sömlöst i hemmet och ger en bättre arbetsmiljö för funktionshindrade och vårdgivare.

Vi vill vara ditt förstahandsval när det gäller handikappvänliga möbler och hjälpmedel, och för att leva upp till det här uppdraget ser vi till att engagera användare i ny produktutveckling.