Tillgänglighetsanpassade Bord

Ergonomiska och höj- och sänkbara bord som gör livet enklare

Skräddarsydda bord för personer med begränsad rörlighet

Ett tillgänglighetsanpassat bord måste vara användarvänligt, gå att justera i höjdled och rullstolsburna ska ha tillräckligt med benutrymme.

I ROPOX bordssortiment hittar du basbord som är pålitliga och hållbara bord i kvalitetsmaterial samt bord med elektrisk höjdjustering och lutningsbara bordsskivor. Alla bord har en ergonomisk design som ökar komforten för både användare och vårdare och gör vardagen bättre. Användarna kan arbeta vid skrivbordet under längre perioder eftersom de kan anpassa det efter sina individuella behov.

Matbord

Arbetsbord

Gruppbord

Multibord

Träningsbord

Höj- och sänkbara bord idealiska för rullstolsanvändare

Oavsett var du kommer att använda bordet, som rullstolsanvändare eller person med begränsad rörlighet, kan det vara viktigt att det är höj- och sänkbart. ROPOX bord finns med olika höjdjusteringslösningar: elektriska, manuella och periodiska. Detta gör att du kan välja exakt den lösning som passar dina behov.

Om du har nedsatt fysisk funktionsförmåga eller om du har en synnedsättning kan du behöva en lutningsbar bordsskiva så att dokumenten kommer närmare användaren. Om du använder rullstol är det viktigt att det finns tillräckligt med benutrymme under bordet för att användaren ska ha tillräckligt med utrymme för att sitta bekvämt vid bordet.

Bord för hem, skolor, arbetsplatser samt vård- och omsorgsboenden

Ett bord är en nödvändig komponent i våra liv. Det är här vi läser, arbetar och skriver. Och det är där vi samlas med andra och där vi hänger åt oss våra hobbyer. Därför är det mycket viktigt att bordet är flexibelt. Hos ROPOX hittar du ett sortiment av bord för både arbete, skola, träning och möten.

Ropox bord har en mängd funktioner som gör dem flexibla och anpassningsbara för den enskilda användaren. Samtidigt har de en elegant, modern och tidlös design som passar i alla miljöer.

Bord för de stunder vi delar

Oavsett om du är ett barn, en vuxen, en äldre person eller har nedsatt fysisk funktionsförmåga tror vi att du kan hitta ett bord som passar dina behov. ROPOX-bord finns i många former och storlekar, och de höj- och sänkbara modellerna säkerställer att ett bord kan användas av både vuxna och barn, och det är lämpligt för både sittande och stående användare.

ROPOX bord är mer än bara ett bord. De gör det möjligt för användarna att göra mer på egen hand, och det oberoende som det ger gör vardagen enklare och bättre – inte bara för dem själva utan också för deras vårdare. Du hittar ett brett bordssortiment som kan kombineras på många sätt för att matcha dina behov och önskemål.

Flexibla bord för individuella behov

Ropox tillgänglighetsanpassade bord är alla ergonomiska, flexibla och höj- och sänkbara, vilket gör dem lämpliga för många ändamål.

Men det är inte bara själva bordet som gör ROPOX bordsserie populär i privata hem och för professionella ändamål. Det är också de små detaljerna som gör stor skillnad i vardagen. Som armstöden som kan läggas till för att ge extra stöd för användarens underarmar och runt överkroppen för en balanserad sittställning. På bord med lutningsbara bordsskivor finns det självklart en lösning för att hålla dokumenten på plats så att de inte glider av bordsskivan.

Ropox tillgängliga bord tillhandahåller

Ökad självständighet

Bordets design och flexibla funktioner gör att användaren kan vara självständig och oberoende

Större tillförlitlighet

Borden är alla säkra och robusta och varje modell uppfyller relevanta standarder

Ökad säkerhet

De elektriska funktionerna är fullständigt säkra med det automatiska säkerhetsstoppet som förhindrar klämskador

Många syften

Borden är lämpliga för både privata hem, arbetsplatser, skolor, utbildningar och möten

Ropox Bord Film